Madonna u pripremama za snimanje “Loved”

Nakon par mjeseci šutnje, kraljica popa konačno je obavijestila publiku da još uvijek priprema snimanje filma “Loved”! Treći redateljski film “Loved” je filmska adaptacija knjige “The Impossible Lives of Greta Wells” američkog noveliste Andrewa Seana Greera.

Na Instagramu je ostavila poruku: “Žena nikad ne vidi kraj poslu. Šestero djece i mnogo obaveza = neuredna kosa. Pripremam film, ne gubim vrijeme.

U ovogodišnjem izdanju magazina “Harper’s Bazaar” progovorila je o novom filmskom projektu: “Dodiruje mnoge važne teme za koje sam se zauzimala ili ulagala – borba za ženska prava, gay prava, prava društva, konstanta borba za nadvladavane.”

Ukratko o sadržaju knjige: Nakon smrti svog voljenog brata blizanca Felixa i prekida dugogodišnje veze sa Nathanom, Greta Wells kreće na radikalna psihijatrijska liječenja za ublažavanje teške depresije. Tretman ima neočekivane posljedice i Greta prolazi kroz različite stilove života koje bi imala kad bi bila rođena u različitim razdobljima. Knjiga se također fokusira na odnos Grete i njenog brata homoseksualca Felixa. Tijekom liječenja, Greta kruži između sadašnjeg vremena i alternativnih života u 1918. kada je ona boemska preljubnica i 1941. gdje se pretvara u odanu majku i suprugu.

Podjeli