Kontakt

Madonna Adria makes the people come together! 🙂

O ADMINU

Madonna Adria, web stranica, fan klub, pokrenut je u oktobru/listopadu 2015. godine.

Zdravo svima, Bitch I’m Madonna! Prvi put sam čuo za Madonnu u periodu filma ‘Evita’, 1997., kad sam prelistavao sestrin časopis OK! Sjećam se dobro da me je zaintrigirao prizor ranjive žene na balkonu i zapitkivao sestre o kome je riječ. Madonna, pjevačica, glumica. Brzo smo se razišli, ja sam krenuo za Kelly Family i Spice Girls, a ona za kabalom i elektronskom muzikom. Prva ljubav se dogodila ispred MTV Germany tijekom dodjele nagrada Europe Music Awards 2000. u Švedskoj. Noch mal Sweden! Tada sam shvatio kakvu snagu i veličinu ima ta umjetnica. Zaraznom energijom i jednostavnim nastupom uspjela je zasjeniti sve i obilježila je tu večer. Uslijedio je period kupovanja albuma i svake kompilacije s tržnice. A da ne pričam o vježbanju koreografije ‘Don’t Tell Me’. Lol CD ‘American Life’ sa mnom je uspio doći do izgrebanog stanja, a korice su pretrpjele sve i svašta. Još dan danas se sjećam s kojom pažnjom sam slušao taj album. Poslije praćenja turneje ‘Re-Invention’ 2004., odlučio sam pokrenuti web mjesto, www.madonna.blog.hr. Sjećam se prvog izgleda bloga, siromašno, malo. S vremenom sam dobivao veću i veću publiku i polako sam izgradio jedan fan klub na ovim prostorima. Nevjerojatno je kako sam ostao u kontaktu s ljudima koji su me pratili od prvog dana. Nije bilo ništa bolje čuti od toga da je nekome čitanje bloga bila prva stvar koju naprave kad se probude.

Vrijeme je za nešto novo. Moje vizije za vječni Madonnin fan klub nisu mogle oživjeti na blog.hr zbog ograničenih i siromašnih alata koje pruža dotični server. Blog stranica ostaje, kao i cijeli sadržaj.

Madonna Adria je novi dom za sve nas! Još bliže će vam približiti svijet Madonne i dočekati vaše prijedloge na sva vrata. Siguran sam da ćemo izgraditi i ojačati skupa Madonna Adriu!

Radujem se dopisivanju s vama i novim druženjima! Bitches are you in my gang? info@madonna-adria.com

Facebook stranica: https://www.facebook.com/madonnaadria/

Madonna & Miran
30.08.2008. Koncert u Zurichu, Militärflugplatz Dübendorf, Sticky & Sweet turneja
24.08.2009. Koncert u Beogradu, Ušće, Sticky & Sweet turneja
08.10.2013. Madonna odgovorila na moje dvije poruke na Twitteru [LinkLink ]
06.02.2014. Moj rad na temu “Mostar’s long road to peace” osvanuo je na Madonninoj online globalnoj inicijativi za slobodu govora www.artforfreedom.com. [Link]
03.12.2014. Moj slikoviti rad osvanuo je među objavama s društvenih mreža na Madonninoj online globalnoj inicijativi za slobodu govora www.artforfreedom.com. [Link]
06.12.2015. Koncert u Amsterdamu, Ziggo Dome, Rebel Heart turneja.

Omiljeni studijski album (zavisi od raspoloženja ali): Erotica
Omiljena Madonnina era: COADF, Erotica

Madonna nas prati! 😉 LOL
madonnaadriacontact

BUDIMO U KONTAKTU

Napišite nam Vaše komentare, sugestije, prijedloge ili jednostavno nas pozdravite.

Mi ćemo se truditi da odgovorimo u što kraćem roku.

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Predmet

Vaša poruka